10 lijepih dana: Uživajte u vremenu, sljedeći tjedan i do 30 stupnjeva

11.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 18386

Ako niste, vrijeme je da isplanirate vikend na otvorenom. Prognostičari najavljuju lijepi vikend, s ugodnim temperaturama, a naš prognostičar iz Kutjeva Vlado Baričević kaže da idući tjedan dolazi još bolje vrijeme.

- Neće trebati paliti peći za grijanje, već sutra zapuhat će jugo što se već i danas osjeti jer su temperature veće nego jučer. Tijekom vikenda očekujemo maksimalnu dnevnu temperaturu do 26 stupnjeva Celzijusovih, dok se idući tjedan temperature mogu popeti i do 30 stupnjeva - najavio je Baričević.

Dodaje da je vrijeme pogodno za radove oko ljetine te da bi se trebalo stići sve obaviti. Sljedećih 10 dana bit će, kaže, lijepo i sunčano. Noći će i dalje biti prohladne s temperaturama do 15 stupnjeva. Mraza još nije bilo i kako kaže Barićević neće ga biti niti sljedećih dana.


O dugoročnoj prognozi za jesen nije želio govoriti, kaže da to danas više nitko ne radi. Rekao nam je i zašto.
- Ovi oblaci i kiša jučer koja je padala na našem području uopće po prognozama nije trebala doći do nas. Trebala je ostati istočno, u Baranji, ali došla je, nije padalo puno, no nismo se tomu po prognozama nadali - kaže prognostičar Vlado Baričević.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI