Zvečevo plasiralo čokolade s Hajdukovim grbom: ¨Hajduk se voli i za Hajduk se živi¨

Zvećevo potpisalo ugovor s Hajdukom
(FOTO: NK Hajduk Split)

25.08.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 11950

Popularne čokolade "Zvečeva" od danas su osvanule u novom ruhu. Najpoznatije mliječne čokolade "Volim te" i "Samo ti" u znaku su nogometnog kluba "Hajduk", a riječ je o ideji koja je nastala prije godinu dana, da bi u tjednu navijačke euforije ugledala svjetlo dana.

- Ideja uvijek polazi od ljubavi prema Hajduku. Naše najljepše i najromantičnije brendove "Samo ti" i "Volim te" odlučili smo posvetiti upravo Hajduku. Uz mliječnu čokoladu "Samo ti", odnosno mliječnu čokoladu s keksom "Volim te" dobije se i devet naljepnica – rekao nam je Marin Pucar, predsjednik Uprave "Zvečeva".




Ugovor je danas u Splitu potpisan na dvije godine, čokolade će se prodavati u cijeloj Hrvatskoj, a od svake prodane čokolade jedna kuna ide Hajduku. U Zvečevu već sada najavljuju nove zajedničke projekte.


- Ovo je ugovor koji sam potpisao s najvećim zadovoljstvom i najmanjim poslovnim interesom – rekao nam je Pucar i sam strastveni Hajdukovac.

U četvrtak će naravno u Split, no prognoze za utakmicu Hajduk-Slovan koja se igra u četvrtak nije davao već je izrazio veliku želju da i Dinamo i Hajduk prođu dalje te da Hrvatska ima dva predstavnika u Europi.

- Budući da sam i sam nogometaš, svi su mi klubovi dragi. Ali, Hajduk se voli i za Hajduk se živi – rekao nam je na kraju.

Da su spoj čokolade i nogometa dobitna kombinacija, potvrđuje činjenica da je "Zvečevo" već danas dobilo poziv za realizaciju sličnog projekta i u susjednim zemljama, Sloveniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI