¨Ne radi se o službenom priopćenju i stavu PU požeško-slavonske, već pojedinca¨

Policija - ilustracija
(FOTO: Lidija Galić)

06.08.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 12056

Iz PU požeško-slavonske stigao je demanti na jučerašnji tekst autora Jure Rotima, inače djelatnika ove PU. Demanti prenosimo u cijelosti:

Vezano za članak koji je objavljen na stranici 034 portala pod naslovom "Stručna analiza i procjena sigurnosnog rizika: Devetnice u Pleternici" obavještavamo vas da se ne radi o službenom priopćenju/stavu Policijske uprave požeško-slavonske, već pojedinca.

Na temelju iskustava prijašnjih godina i sigurnosnih analiza, Policijska uprava požeško-slavonska sačinjava plan i sigurnosnu prosudbu te obavlja osiguranje hodočašća prilikom čega prijašnjih godina nisu zabilježeni nikakvi problemi po pitanju sigurnosti sudionika hodočašća.


Također, želimo naglasiti da ova Policijska uprava ima dobru suradnju s  lokalnom i vjerskom zajednicom s kojima se surađuje i priprema osiguranje ovakvih događanja, odnosno hodočašća. Takva je situacija i ove godine te se već sad prikupljaju sve relevantne informacije koje bi bile od važnosti za sačinjavanje dobre sigurnosne prosudbe (kao npr. broj građana koji će u tom razdoblju posjetiti grad Pleternicu), a sve s ciljem kako bi ovogodišnje hodočašće proteklo u najboljem redu.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI