Za mlade Jakšićane prikupljeno 17 tis. kn, u planu humanitarna zabava i projekcija filma o Ivici i Janici

Ravnatelj škole Boško Obradović i Leo Pažin
(FOTO: Filip Škrga)

04.08.2015. | Filip Škrga
Pregleda: 4550

"Zahvaljujem se svima koji su došli na koncert. Iznenadili smo se odazivom i iznosom koji smo prikupili. Radi se o 12.090  kuna i jako smo sretni zbog toga. Novac smo uplatili na račun škole", rekao je Leo Pažin (17) iz TS Srce bećarsko.

Organizator nedavnog humanitarnog koncerta na igralištu OŠ Mladost u Jakšiću predao je uplatnicu s prikupljenim sredstvima ravnatelju škole Bošku Obradoviću. Taj će novac učitelji iskoristiti kako bi prije puta u Bašku uplatili potrebnih 30 posto sredstava dok ostatak novca moraju uplatiti do kraja godine.

– Zahvaljujem se Leu i njegovu ocu Dariju koji je ujedno i predsjednik vijeća roditelja. Udruga PUMA prošlim Kinom pod zvijezdama sakupila je 3.400 kuna, a imali smo još neke uplate fizičkih osoba tako da zasad imamo 17.000 kuna – rekao nam je ravnatelj Obradović.





Kako bi se prikupio ostatak novca u Tekiću će 22. kolovoza biti humanitarna zabava dok bi se najvjerojatnije krajem mjeseca u kazalištu trebao prikazivati dokumentarni film o Ivici i Janici Kostelić koji je školi na prikazivanje ustupio autor Bruno Kovačević.

Razrednica Marijana Benić također se zahvalila svima koji su sudjelovali na koncertu i u organizaciji, a najviše obitelji Pažin koja je, rekla je, odradila 90 posto posla.

Načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević obećao je da će Općina pomoći financijski ako se do odlaska na izlet ipak ne uspije prikupiti potreban iznos.

– Oštećeno je 26 škola u zemlji. Ne vjerujem da ćemo taj novac više vidjeti – zaključio je ravnatelj Obradović.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI