Još ništa od nastavka radova u Osječkoj (foto)

Osječka ulica ostala je razrovana, a radnici su nestali
(FOTO: Vjeran Blašković)

09.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8887

Opsežni radovi na nogostupu, proširenju i infrastrukturi u Osječkoj ulici, zaustavljeni prije početka ljeta, još uvijek nisu nastavljeni. Razrovana Osječka ulica tako stoji s materijalom uz cestu, smetajući vozilima i ponajviše posjetiteljima Opće županijske bolnice Požega.

Iako je Nenad Čer, voditelj slavonskobrodske ispostave Hrvatskih cesta u lipnju za 034portal najavio skorašnji nastavak radova, do toga ipak nije došlo.

- Zakonski propisi nas usporavaju. Raskinut je ugovor s izvođačem radova, tvrtkom Trgoingrad iz Sv. Ivana Zeline, koji je jednostavno prekinuo raditi. Hrvatske ceste su se osigurale za takav slučaj mjenicama jamstva u vrijednosti 200.000 kuna tako da je izvođač platio svoje nepoštivanje ugovora. Mi imamo dobru volju da se radovi što prije nastave, imamo i osiguran novac za njih, no zbog Zakona o javnoj nabavi oni neće moći biti nastavljeni prije rujna - tvrdi Čer.


U međuvremenu pogledajte kako izgleda Osječka ulica u Požegi:












(foto: Vjeran Blašković)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI