Kutjevčanka na svjetskom izboru ljepote; snima film u Turskoj: Nedostaju mi obitelj i prijatelji

Sonja Obradović
(FOTO: Iz priv. kol. S. Obradović)

15.07.2015. | Josip Marković
Pregleda: 19769

Sonja Obradović, manekenka iz Kutjeva, 2012. je godine proglašena Kraljicom graševine na festivalu u Kutjevu. Danas niže uspjeh za uspjehom na hrvatskoj, ali i europskoj modnoj sceni.

Nakon mnogo odličnih suradnji u zemlji odlučila se preseliti u Tursku.

- Trenutačno se nalazim u Istanbulu gdje živim već dvije godine. Ponosna sam što sam ove godine izabrana za predstavnicu Hrvatske na svjetskom izboru ljepote "Miss exclusive of the world". Na izboru će sudjelovati predstavnice iz više od 50 država koje će se boriti za titulu najljepše. Izbor će se održati u Turskoj, a pratit će ga više od 150 milijuna ljudi u izravnom prijenosu. Pripreme koreografije počinju uskoro i nadam se da će sve završiti dobro – priča nam 22-godišnja Sonja.





Osim manekenstvom Sonja se bavi i glumom u čemu vrlo uspješna.

- Prijavila sam se na audiciju za film koji bi trebao biti sniman u Turskoj. Nakon mnogo krugova audicije pozvana sam na završni casting. Za dobivanje uloge presudan je bio scenarij koji sam odlično odradila. Mislim da ih je najviše osvojio moj način govora turskog jezika koji je njima veoma simpatičan - govori Sonja približavajući nam svoju ulogu u filmu.


Sonja Obradović s vlasnikom producentske kuće za koju snima film

- Moj lik u filmu je djevojka koja doživljava emocionalnu i karakternu preobrazbu. Redatelj i producent filma su zvučna imena turske filmske scene pa se radujem početku snimanja u veljači iduće godine. Također velika čast mi je biti reklamno lice produkcijske kuće koja producira film.

Na kraju razgovora Sonja kaže kako joj nedostaju obitelj i prijatelji, ali i hrvatski jezik.

- Možda se jednog dana vratim živjeti u Hrvatsku, ali to neće biti uskoro, rekla je Sonja Obradović kojoj su se u Turskoj počele ostvarivati životne želje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI