Rekordna sezona; u jednom danu kupača više nego lani za cijelu sezonu

11.07.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 15002

Od prošle nedjelje požeški bazeni ruše rekorde po broju kupača. Osvježenje na bazenima proteklih je dana potražilo više od tisuću kupača dnevno.

- Srijeda je bila rekordna. Prodali smo oko 1. 060 ulaznica.  Vrijeme nam ide na ruku i u jednom smo danu imali više kupača nego lani za cijelu sezonu. Iako je u noći sa srijede na četvrtak pala kiša već u četvrtak od 12 sati bazeni su ponovno bili spremni za kupače - rekao nam je Goran Ribičić, ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Požega.

Čistoća i zdravstvena ispravnost vode, dodaje Ribičić, kontroliraju se svakodnevno.


- Kad su velike gužve svaku večer mijenjamo oko trećinu vode u bazenu. Ovakvim principom rada voda u bazenu može izdržati do deset dana - kaže Ribičić.
Svakodnevno je na bazenu jedan spasioc i dva redara koji kontroliraju red i paze na kupače.


Ako vrijeme posluži do kraja ljeta, ova će godina po broju posjetitelja dosegnuti zlatna vremena požeških bazena.

- Cijene ulaznica su na prošlogodišnjoj razini, pet kuna za djecu i deset za odrasle. Neki se ne mogu načuditi zašto je tako jeftino, no ima i onih kojima je i to puno. Upravo zbog toga nismo mijenjali cijenu ulaznica jer smo svjesni da su vremena teška i mnogima su bazeni jedino rješenje za ljetni ugođaj - dodaje Ribičić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI