Rekordna sezona; u jednom danu kupača više nego lani za cijelu sezonu

11.07.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 15027

Od prošle nedjelje požeški bazeni ruše rekorde po broju kupača. Osvježenje na bazenima proteklih je dana potražilo više od tisuću kupača dnevno.

- Srijeda je bila rekordna. Prodali smo oko 1. 060 ulaznica.  Vrijeme nam ide na ruku i u jednom smo danu imali više kupača nego lani za cijelu sezonu. Iako je u noći sa srijede na četvrtak pala kiša već u četvrtak od 12 sati bazeni su ponovno bili spremni za kupače - rekao nam je Goran Ribičić, ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Požega.

Čistoća i zdravstvena ispravnost vode, dodaje Ribičić, kontroliraju se svakodnevno.


- Kad su velike gužve svaku večer mijenjamo oko trećinu vode u bazenu. Ovakvim principom rada voda u bazenu može izdržati do deset dana - kaže Ribičić.
Svakodnevno je na bazenu jedan spasioc i dva redara koji kontroliraju red i paze na kupače.


Ako vrijeme posluži do kraja ljeta, ova će godina po broju posjetitelja dosegnuti zlatna vremena požeških bazena.

- Cijene ulaznica su na prošlogodišnjoj razini, pet kuna za djecu i deset za odrasle. Neki se ne mogu načuditi zašto je tako jeftino, no ima i onih kojima je i to puno. Upravo zbog toga nismo mijenjali cijenu ulaznica jer smo svjesni da su vremena teška i mnogima su bazeni jedino rješenje za ljetni ugođaj - dodaje Ribičić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI