Adrijana ima preko 120 medalja: ¨U početku nisam voljela ples, danas sam europska prvakinja¨

Adrijana Jurić
(FOTO: Facebook)

08.06.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 10055

Požeške su twirlingašice ponovno među najboljima. Na "Croatia open 2015. " održanom u Zagrebu ekipa seniora osvojila je drugo mjesto, a Antonela Grgić osvojila je prvo mjesto u kategoriji solo juniori. Aktualna europska prvakinja Adrijana Jurić druga je među solo seniorima.



Adrijana je tako kolekciji od preko 120 medalja dodala još jednu, a iza nje su brojan državna, europska i svjetska natjecanja.


- Godišnje odlazim na najmanje pet natjecanja. Članica sam mažoretkinja i twirling kluba od svoje četvrte godine, a prvi me put u dvoranu odvela mama. Nisam baš bila sretna zbog toga, u početku nisam htjela plesati i bilo je problema. Danas sam europska prvakinja – prepričava 21-godišnja Adrijana.


Dva su natjecanja za nju ipak posebna.
- Posebno mi je u sjećanju ostalo natjecanje u Londonu gdje sam 2011. godine osvojila titulu najbolje juniorke u Europi te lani u Slavonskom Brodu gdje sam osvojila prvo mjesto u seniorskoj konkurenciji – kaže Adrijana. Danas je i natjecateljica i trenerica mlađim twirlingašicama. Ples je za nju, kaže, ljubav i životni poziv.

Na "Croatia open 2015. " osim hrvatskih, sudjelovali su i natjecatelji iz Italije, Češke, Slovenije i Mađarske.

Požežankama je to, kaže Adrijana, bio odličan uvod za Europsko prvenstvo koje će se održati u Mariboru od 6. do 12. srpnja ove godine. Adrijana se priprema i za Svjetski kup u Kanadi.

- Cijelo ljeto provest ću trenirajući. Za svjetski kup me priprema voditeljica Marina Mihelčić i jedina sam Požežanka koja s reprezentacijom Hrvatske, početkom kolovza, odlazi na to natjecanje – rekla nam je svoje planove Adrijana.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI