¨U subotu će biti lijepo vrijeme, očekujemo više od 300 sudionika¨

28.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 24755

"Lani je bilo 300-tinjak biciklista na biciklijadi. Budući da je za subotu najavljeno lijepo vrijeme bez vjetra, očekujemo da bi ove godine moglo biti i više sudionika", rekao nam je Marijan Crnjac, predsjednik Požeške udruge mladih aktivista (PUMA) najavljujući drugu "Puminu biciklijadu upožegi".

Biciklijadu organiziraju PUMA i Turistička zajednica grada Požege u sklopu projekta "Požega zdravi grad". Okupljanje je u 10 sati na livadi uz Orljavu (kod biste Nikole Tesle), tamo su pozvani građani da se prijave za sudjelovanje. Kreće se u 11,30 sati, a vozit će se stazom dužine 9 kilometara do restorana Stari fenjeri u Turniću. Bitno je naglasiti da biciklijada nije natjecateljskog karaktera, vozit će se lagano uz pratnju policije. Najavljene su nagrade za najmlađeg i najstarijeg sudionika te besplatan ručak za sve bicikliste.

- Ove godine će nam se pridružiti Hrvoje Jurić, proslavljeni biciklist i putopisac. On će održati zanimljivo predavanje, predstaviti svoju knjigu, a tko želi moći će isprobati njegovu "Mrc`nu" (bicikl, op.a.). Svoj su dolazak najavili i biciklistički klubovi iz Dugog Sela, Slavonskog Broda i drugih gradova - rekao nam je Crnjac.


Za sudionike natjecateljskog duha bit će organizirane i igre na livadi u Turniću: povlačenje užeta, bicikla s ramena, biciklistička alka, skakanje u vrećama i druge. Za subotu je najavljeno lijepo i vedro vrijeme, temperatura od 25 stupnjeva Celzijevih i bez vjetra.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI