Požežani vole komedije: Predstava o usamljenoj udovici nasmijala ih do suza (video)

Iz predstave "Ljubav na prvi pogled"
(FOTO: Aleksandar Grlić)

16.05.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 5070

"Ljubav na prvi pogled" Fadila Hadžića, u izvedbi Kazališne grupe Lectirum,jučer je od srca nasmijala i zabavila opet puno Gradsko kazalište u Požegi. Komedija o usamljenoj udovici koja putem oglasa traži muškarca koji će joj biti treći muž, a pri tome ima poprilično zahtjevne i hirovite kriterije, odlično je prihvaćena zahvaljujući glavnim glumcima.









Udovica Marija i svim mastima premazani trgovac Bandula koje su sjajno odglumili Matija Prskalo i Zijad Gračić cijelu predstavu se igraju ljubavne igre mačke i kanarinca, uz puno komičnih obrata i vrlo zanimljiv rasplet.

- Muško-ženski odnosi su vječne teme, međusobno nerazumijevanje koje stalno pomuti neku dobru šansu. Uspjeli smo se i mi malo dobro zabaviti i drago mi je da je publika tako toplo i srdačno prihvatila predstavu. Uvijek morate malo začiniti lik s vlastitim stavovima i iskustvima. Nekad bi glumački posao bio jako težak da sve dolazi iz osobnog iskustva, ali eto, uspijemo prenijeti ono što primijetimo kod sebe i kod drugih u okolini. U Požegi smo već gostovali s drugim neovisnim kazališnim grupama, čak i s Teatrom Lectirum. Uvijek je bio tako lijep i topao prijem. Prije nekoliko godina smo tu imali i premjeru "Romancu o tri ljubavi" od Šoljana. Isto je bio fantastičan prijem, lijepo smo se zabavili i poslije predstave - izjavila nam je nakon predstave Matija Prskalo koja igra udovicu Mariju.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI