Najjača Požežanka pomela konkurenciju: Podigla je 270 kg!

Patricia Januš
(FOTO: PLK Body Art)

27.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5435

Patricia Januš, članica požeškog Powerlifting kluba Body Art osvojila je prvo mjesto u svojoj kategoriji (do 57 kg), ali i u apsolutnoj kategoriji među svim ženama na međunarodnom natjecanju u powerliftingu održanom proteklog vikenda u Vukovaru.

Patricia je u svakoj disciplini popravila svoj rezultat s državnog prvenstva u siječnju. U čučnju je podigla 92,5 kilograma, bench pressu 62,3 kg, a u mrtvom dizanju 115 kg. Ukupno je podigla 270 kilograma, a taj joj je rezultat donio titulu apsolutno najbolje natjecateljice u Vukovaru.




- Iznimno sam zadovoljan jer je osim poboljšanja u rezultatu popravila i tehniku dizanja, na čemu je vrijedno radila od siječnja i državnog prvenstva. Sada slijedi tjedan dana odmora, a zatim krećemo u novi pripremni ciklus za sljedeće državno prvenstvo. Pred nama je dug i naporan put od 6 mjeseci, a cilj je svakim natjecanjem ostvariti dodatni napredak - rekao je Patricijin trener Robert Međugorac.


Osim Patricije natjecao se i Bruno Del Vechio osvojivši drugo mjesto u kategoriji powerlifting juniori do 105 kg. Darijo Marković je u kategoriji bench press open do 120 kg osvojio 3. mjesto s podignutih 150 kg.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI