Vojvođanka (75) uhićena zbog marihuane: ¨Džoint mi pomaže bolje od bilo kojeg lijeka¨

Džoint
(FOTO: ilustracija)

02.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 14127

Policija je pustila iz pritvora Anđu Agić, 75-godišnju stanovnicu Bačke Palanke (Vojvodina, Srbija) koja je prije dva dana uhićena jer su joj u kući pronašli 43 grama marihuane. Starica je marihuanu čuvala sakrivenu u kuhinjskom posuđu. Ona se kune da nikada nije prodavala marihuanu, već ju je samo koristila jer je shvatila da pomaže njezinoj psihi bolje od bilo kojeg lijeka, objavio je vojvođanski portal 021.rs.

- Nemam što kriti. Koristim marihuanu povremeno, zapalim džoint jer me smiruje i pomaže da zaboravim traume iz rata koje sam doživjela u Bosanskom Šamcu - objašnjava starica koja je u Bačkoj Palanci poznata kao najbolja šahistica i majstorska kandidatkinja.

- Primam malu socijalnu pomoć, a pomažu mi i rođaci koji žive u susjedstvu. To su sva moja primanja, ali ni moje potrebe nisu velike. Važno mi je da mogu igrati šah i popiti pivo u klubu - ispričala je Anđa za Blic.


Njezini kolege šahisti kažu da je redovito viđaju uz šahovsku tablu, pivo i cigarete, a često je i u kladionici gdje ima svoje stalno mjesto. Policija je po nalogu suda pretražila njezinu kuću, a terete je da je prodala paketić jednom mještaninu. Navodno je drugi put uhićena zbog droge.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI