Žalio se na smetlište pa dobio kaznu zbog bacanja otpada

Mario Katić pokazuje divlje odlagalište smeća kod Frkljevaca
(FOTO: Anđelko Banović)

02.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 11269

Divlje odlagalište otpada u blizini Frkljevaca kod Pleternice i dalje je aktualno. Nakon što je mještanin Mario Katić ukazao na ovaj problem tvrdeći kako i Pleternički komunalac ovdje ostavlja otpad, na mjestu događaja bila je i inspekcija zaštite okoliša, a Grad Pleternica krenuo je sa sanacijom. Na e-mail naše redakcije jučer je dospjela fotografija sa smetlišta s komadićem plaćenog računa na ime Đurđica Katić. Čitatelj nam je napisao da je riječ o supruzi Marija Katića, koji nam se požalio na to odlagalište, kao i da je o svemu obavijestio Grad Pleternicu.

Gradonačelnica Antonija Jozić potvrdila nam je da su dobili e-mail te da su komunalni redari potom provjerili stanje na smetlištu i nedvojbeno utvrdili kako je jedna osoba sigurno tamo ostavljala smeće te da će na tu osobu ići prekršajna prijava za nedozvoljeno odlaganje otpada.

Mario Katić nam je potvrdio da se njegova supruga tako zove, ali poriče da su oni tamo ostavljali otpad.


- Nemoguće - odgovorio nam je. Kada je vidio odrezak od računa, rekao je da i njegova majka ima isto ime i prezime.


- Moja majka je isto Đurđica, vjerojatno je to ona ostavila u prolazu ispod šume - ustvrdio je Katić dodavši kako već tjedan dana dvojica komunalnih redara kopaju po smeću.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI