Bardač vjeruje u pobjedu: ¨Želim da se u Čaglinu razviju svi gospodarski potencijali¨

Dalibor Bardač, kandidat HDZ-a i HSS-a za načelnika Općine Čaglin
(FOTO: Anđelko Banović)

24.02.2015. | Promo
Pregleda: 9612

Dalibor Bardač kandidat je HDZ-a i HSS-a za načelnika Čaglina na izvanrednim izborima koji će se 8. ožujka održati u toj općini. Na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u stranačkim prostorijama HDZ-a u Požegi, predstavljen je on, njegov kandidat za zamjenika Tomislav Briš iz redova HSS-a, te Slaven Bardač kao nositelj liste koalicije HDZ-HSS za općinsko vijeće.



Predsjednica HDZ-ovog županijskog izbornog stožera Antonija Jozić uvodno je rekla: - Nesumnjivo je da hrvatski građani prepoznaju da je HDZ jedina stranka koja može Hrvatsku okrenuti i voditi u pravom smjeru. Svakako uz potporu naših koalicijskih partnera. Danas je to smjer gospodarskog oporavka i razvoja. Da je tomu tako govore izbori za Europski parlament, svi izvanredni izbori u općinama, gradovima i Sisačko moslavačkoj županiji te, dakako, izbori za predsjednicu Republike Hrvatske. Pred nama su izvanredni izbori za načelnika općine Čaglin i Općinsko vijeće. Zašto držimo važnim da načelnik i većina u općinskom vijeću budu iz koalicije HDZ-a i HSS-a? Zato što na razini županije imamo strategiju razvoja koja se provodi u svim gradovima i općinama gdje imamo odgovornost upravljanja. Putem raznih fondova gradimo cestovnu i komunalnu infrastrukturu, vrtiće, sportske dvorane, obnavljamo škole, izgrađujemo poduzetničke zone, poduzetničke inkubatore…To je sustavan i planski posao. I sve to želimo i u Čaglinu. Taj posao može obaviti stranka koja u Požeško slavonskoj županiji promovira novu generaciju političara, mladih, školovanih i istinskih građana Europske unije. U tom smislu došlo je o do konsolidacije stranke HDZ-a u općini Čaglin. Toj generaciji pripadaju naš kandidat za načelnika Čaglina Dalibor Bardač i kandidat za njegovog zamjenika Tomislav Briš. Vjerujem da će čaglinski birači to prepoznati i njihovim izborom izabrati put razvoja cijele Požeško-slavonske županije i svoje općine, zaključila je Jozić.







Predsjednik HSS-a Požeško slavonske županije i dožupan Željko Jakopović osvrnuo se na poreznu politiku vlade Zorana Milanovića i promjene u statusu potpomognutih područja te upozorio kako one čaglinskom proračunu oduzimaju milijun i dvjesto tisuća kuna.



Trideset petogodišnji Dalibor Bardač predstavljajući se prvo se zahvalio  Hrvatskoj demokratskoj zajednici i Hrvatskoj seljačkoj stranci što su ga kandidirali za načelnika Općine Čaglin te tako promoviraju novu generaciju političara spremnih da preuzmu odgovornost za razvoj svoga kraja u kojem žele živjeti i u kojem žele da ostanu živjeti i njihova djeca.

- Želim da se u Čaglinu razviju svi gospodarski i poljoprivredni potencijali i da se u tom cilju iskoriste sve mogućnosti, odnosno bespovratna sredstva koja nudi Europska unija. Spremni smo i željni novih projekata, svjesni da nas na tom putu čeka puno rada, ali raduje činjenica da će nam na tom putu pomoći svi gradovi i općine u Požeško slavonskoj županiji jer u svima njima birači su mandat dali HDZ-u i njegovim koalicijskim partnerima. Kada odgovornost i upravljanja državom preuzme HDZ, tada će taj vlak nezaustavljivo krenuti putem gospodarskog razvoja. Općina Čaglin, iako mala, želi biti dio te kompozicije. Vjerujem da će osmog ožujka to i postati, poručio je Dalibor Bardač.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI