Ni ove godine ništa od kupanja u Velikoj: Radovi će trajati najmanje deset mjeseci

Rudolf Radiković
(FOTO: Lidija Galić)

14.02.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 9190

Iako je Rudolf Radiković, predstavnik investitora Zlatnih termi u Velikoj, još u rujnu prošle godine najavljivao da će bazeni biti spremni za sezonu u srpnju 2015., radovi još nisu ni počeli.

- Ma ni govora, ništa od kupanja ove godine. Konačno smo izabrali izvođače radova. Bit će ih nekoliko jer je riječ o velikom poslu, a među njima su i požeške tvrtke poput Promet građenja i Spin Vallisa. Nema govora o tome da će bazeni biti u funkciji ovog ljeta jer radovi će, prema našim procjenama, trajati najmanje deset mjeseci – rekao nam je Radiković.

Pojašnjava da je bilo puno poteškoća u prikupljanju dokumentacije i potrebnih dozvola što je usporilo početak radova. Zatvorena je i financijska konstrukcija, a najveći dio novca su kreditna sredstva.


- Nadali smo se da ćemo uspjeti povući novac iz EU fondova, međutim natječaja za ovakve investicije do sada nije bilo. Krenut ćemo s radovima pa u hodu, ako se otvore natječaji, kandidirati za EU novac jer nije više nužno čekati odobrenje sredstava da bi se krenulo u izgradnju – kaže Radiković te na kraju ponovno poručuje: "Nadam se da smo za tri tjedna u Velikoj i da će radovi konačno krenuti".




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI