¨Neki su sportovi jednostavno popularniji od drugih¨

Nino Abramović
(FOTO: Aleksandar Grlić)

06.02.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 6053

Dosta velika frka podigla se ove godine oko izbora za najboljeg sportaša grada Požege. Nakon što su bodybuilderi Miroslav Kolobarić - Kobac i Antonio Furić javno iskazali svoje nezadovoljstvo, upitali smo za izjavu Ninu Abramovića, predsjednika Požeškog sportskog saveza. Iako nezadovoljni sportaši traže da se objave kriteriji po kojima je drugoligaški košarkaš izabran ispred njih, koji su lani postigli vrhunske rezultate na međunarodnim natjecanjima, Abramović je još jednom ponovio način izbora.

- Svi članovi izvršnog i nadzornog odbora Požeškog sportskog saveza te novinari koji pišu i prate sport u Požegi glasuju za kandidate koje predlažu udruge, a na davanje prijedloga su sve udruge prethodno pozvane dati kandidate i pojašnjenja zašto su baš oni kandidati. Isto tako pri samom izboru postoji mogućnost da se još netko prijavi kao kandidat. Nakon toga svatko od nazočnih daje tri, dva ili jedan bod u svakoj od kategorija te na taj način dobijemo pobjednike po kategorijama.

- Prijedlog za sljedeću godinu je da se uključe i svi treneri iz našeg grada, ali mišljenja sam da to neće puno promijeniti ukupnu sliku. Jednostavno, neki od sportova kod ljudi zauzimaju veći prostor interesa i trenutna popularnost uvijek ima utjecaj bilo da glasuje 15 ili 35 osoba - odgovorio je Abramović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI