ʺZašto gradski prostori zjape prazni i neiskorišteni?ʺ

Branimir Šćulac ispred kotlovnice u Babinom viru
(FOTO: Mario Nakić)

12.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8752

Javni prostori grada Požege i dalje zjape prazni i neuredni umjesto da se posude korisnicima od javnog interesa, upozorio je Branimir Šćulac, predsjednik HSU Požeško-slavonske županije.

- Prazan i zapušten prostor, lokal na raskrižju ulica Matice hrvatske, Svetog Roka i Orljavske, danas izlog i pano za oglašavanje svega i svačega, prljavih prozora i zapuštene unutrašnjosti zjapi prazan i neiskorišten. HSU je molila za prostor Grad Požegu da nam ga ustupi u korištenje, kako bismo ga uredili i koristili za potrebe građana. Dobili smo odgovor kako i drugi već godinama čekaju taj prostor - kazao je Šćulac.

Umirovljenici i more


Predsjednik požeško-slavonskog HSU-a je zapitao požeške umirovljenike hoće li ove godine ići na more:


- Mirovine su zamrznute do 2013. godine i iznose samo 38 posto prosječnih primanja u Hrvatskoj. Umirovljenici još uvijek osjećaju posljedice harača, cijene divljaju, a grijanje je ove godine poskupjelo za 61,5 posto odlukom socijalno osjetljivog Gradskog vijeća. Požeški umirovljenici, hoćete li uz sve to moći otići na more i tko vas uopće zastupa? Koja je stranka u vašem gradu uopće pitala kako je vama?


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI