Jozić traži od Hrvatskih cesta: ¨Radovi su loše izvedeni, popravite to!¨

Gradonačelnica Antonija Jozić
(FOTO: Lidija Galić)

24.11.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 11997

Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić uputila je danas dopis Hrvatskim cestama razočarana kvalitetom izvedenih radova na državnoj cesti D38 na potezu između Dervišage i Viškovaca. U dopisu moli HC da se uklone nedostatci napravljeni nedavnim radovima i presvlačenjem mikroasfalta.

LINK Ovako izgleda cesta nakon izvedenih radova.

- Ljudi nam se javljaju, pitaju tko je nadležan za izvođenje radova i žale se na cestu. I osobno tim pravcem često prolazim i uvjerila sam se kako su radovi loše izvedeni - kaže gradonačelnica Jozić.


- Ovaj sloj mikroasfalta je bio u planu investicija Hrvatskih cesta, ja sam za njega čula u rujnu i moram priznati da sam bila sretna što Hrvatske ceste ulažu i u taj dio ceste, kako su i sami naveli, radi sigurnosti sudionika u prometu. To je, moram naglasiti, državna cesta nad kojom Grad nema nikakvu nadležnost. Hrvatske ceste su provele natječaj, izabrale izvođača i provele nadzor. Sve što mi sada možemo učiniti, to je da ih molimo da to poprave jer cesta je, kao što ste i sami objavili, puna rupa i nedostataka koji prijete sigurnosti sudionika u prometu - ustvrdila je.


LINK Pročitajte što su odgovorili iz Hrvatskih cesta na naš upit o ovim radovima.

Kako nam je gradonačelnica rekla, u usmenom razgovoru s ljudima iz Hrvatskih cesta dobila je obećanje da će radovi biti ponovljeni, odnosno da će se nepravilnosti u izvedbi ispraviti, no službenu potvrdu još čeka.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI