Projekt inženjering: U 3 godine zaposlili 30 ljudi, pokreću i proizvodnju

Igor Starčević i Krešimir Krizmanić, vlasnici tvrtke Projekt inženjering
(FOTO: Promo)

19.11.2014. | Promo
Pregleda: 22003

Zaposliti 30 ljudi u godinama krize za građevinski sektor nije mala stvar. Upravo je to pošlo za rukom dvojici inženjera građevinarstva, direktorima i vlasnicima Igoru Starčeviću i Krešimiru Krizmaniću koji su 2012. godine pokrenuli građevinsku tvrtku Projekt inženjering, a potom otvorili i trgovinu vrhunskom sanitarnom keramikom i opremom Aquarius u požeškoj Ulici sv. Roka 35.

- Prepoznali smo potrebe tržišta i nakon dugogodišnjeg iskustva u građevinskoj tvrtki na rukovodećim mjestima odlučili pokrenuti vlastiti posao. Tvrtka raste, trenutno zapošljavamo 30 ljudi, a planiramo i daljnja zapošljavanja. Sljedeće godine planiramo sa stranim partnerom u Požegi pokrenuti i pogon za proizvodnju gdje bi zaposlili 5 do 7 novih radnika - kaže direktor Igor Starčević. Dodaje kako su se na tržištu izdvojili kvalitetom radova što su prepoznali investitori i mnogobrojni kooperanti s kojima imaju razvijen kvalitetan poslovni odnos.

Cilj su zadovoljni radnici


Kako tvrtku razvijamo tako zadovoljavamo i sve veće kriterije u izvođenju radova. Tako smo proteklih godina radili na mnogim objektima koji spadaju u zaštićenu kulturnu baštinu. Ove godine ishodili smo višu licencu za takve radove od Ministarstva kulture što nam otvara nove mogućnosti na tržištu Kao referentne radove mogu izdvojiti i adaptacije Vojnog muzeja u Karlovcu, hotela u Selcu, Crikvenici i Dramlju, Psihijatrijske bolnice u Rabcu te nekoliko trgovačkih centara, govori nam direktor Krešimir Krizmanić.


- Ovih dana napunit će se godinu dana kako smo otvorili trgovinu sanitarnom opremom i keramikom Aquarius. Ovom prilikom obojica bismo se prvenstveno zahvalili svim radnicima tvrtke koji svojim pristupom i radom svakoga dana doprinose razvoju tvrtke kako u građevinskom dijelu tako i u maloprodaji - rekli su Krešimir i Igor.



Širenje i maloprodaje

U trgovini Aquarius specijalizirali su se za vrhunsku sanitarnu keramiku i opremu europskih proizvođača iz Italije, Španjolske i drugih država iz kojih dolaze najbolji brandovi i proizvodi iz toga segmenta.

- Planirali smo još tijekom ove godine proširiti trgovinu Aquarius i u susjedne županije te naš asortiman ponuditi i u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu, no zbog objektivnih razloga taj ćemo plan realizirati u 2015. - zaključuju Igor Starčević i Krešimir Krizmanić.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI