Projekt inženjering: U 3 godine zaposlili 30 ljudi, pokreću i proizvodnju

Igor Starčević i Krešimir Krizmanić, vlasnici tvrtke Projekt inženjering
(FOTO: Promo)

19.11.2014. | Promo
Pregleda: 21977

Zaposliti 30 ljudi u godinama krize za građevinski sektor nije mala stvar. Upravo je to pošlo za rukom dvojici inženjera građevinarstva, direktorima i vlasnicima Igoru Starčeviću i Krešimiru Krizmaniću koji su 2012. godine pokrenuli građevinsku tvrtku Projekt inženjering, a potom otvorili i trgovinu vrhunskom sanitarnom keramikom i opremom Aquarius u požeškoj Ulici sv. Roka 35.

- Prepoznali smo potrebe tržišta i nakon dugogodišnjeg iskustva u građevinskoj tvrtki na rukovodećim mjestima odlučili pokrenuti vlastiti posao. Tvrtka raste, trenutno zapošljavamo 30 ljudi, a planiramo i daljnja zapošljavanja. Sljedeće godine planiramo sa stranim partnerom u Požegi pokrenuti i pogon za proizvodnju gdje bi zaposlili 5 do 7 novih radnika - kaže direktor Igor Starčević. Dodaje kako su se na tržištu izdvojili kvalitetom radova što su prepoznali investitori i mnogobrojni kooperanti s kojima imaju razvijen kvalitetan poslovni odnos.

Cilj su zadovoljni radnici


Kako tvrtku razvijamo tako zadovoljavamo i sve veće kriterije u izvođenju radova. Tako smo proteklih godina radili na mnogim objektima koji spadaju u zaštićenu kulturnu baštinu. Ove godine ishodili smo višu licencu za takve radove od Ministarstva kulture što nam otvara nove mogućnosti na tržištu Kao referentne radove mogu izdvojiti i adaptacije Vojnog muzeja u Karlovcu, hotela u Selcu, Crikvenici i Dramlju, Psihijatrijske bolnice u Rabcu te nekoliko trgovačkih centara, govori nam direktor Krešimir Krizmanić.


- Ovih dana napunit će se godinu dana kako smo otvorili trgovinu sanitarnom opremom i keramikom Aquarius. Ovom prilikom obojica bismo se prvenstveno zahvalili svim radnicima tvrtke koji svojim pristupom i radom svakoga dana doprinose razvoju tvrtke kako u građevinskom dijelu tako i u maloprodaji - rekli su Krešimir i Igor.



Širenje i maloprodaje

U trgovini Aquarius specijalizirali su se za vrhunsku sanitarnu keramiku i opremu europskih proizvođača iz Italije, Španjolske i drugih država iz kojih dolaze najbolji brandovi i proizvodi iz toga segmenta.

- Planirali smo još tijekom ove godine proširiti trgovinu Aquarius i u susjedne županije te naš asortiman ponuditi i u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu, no zbog objektivnih razloga taj ćemo plan realizirati u 2015. - zaključuju Igor Starčević i Krešimir Krizmanić.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI