Novi koncesionar, nove linije: ¨Prilagodit ćemo se građanima¨

Autobus Slavonija Bus-a
(FOTO: Slavonija Bus)

14.11.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 11177

Gradski prijevoz od ponedjeljka će na području Požege, umjesto dosadašnjeg APP-a, obavljati Slavonija Bus d.o.o. iz Novog Grada pored Slavonskog Broda.

- Imamo 42 autobusa. Na požeško područje dolazimo i s malim i s velikim autobusima, a njihov broj usklađivat će se s potrebama. Moramo zadovoljiti sve postojeće linije na području grada i prigradskih naselja. Radi se o osam linija, međutim vrlo brzo ćemo prilagoditi red vožnje stvarnim potrebama. Za Mihaljevce je, primjerice, bila samo jedna gradska linija i cijena karte je bila šest kuna. Ostale su linije pokrivane županijskim prijevozom te je cijena karte bila 14 kuna. To tako više neće biti već ćemo uvesti dodatni broj gradskih linija - rekao nam je Franjo Matijašević, vlasnik Slavonija Busa.

Linije će, pojašnjava u potpunosti prilagoditi potrebama učenika, umirovljenika i ostalih građana koji koriste gradski prijevoz.


- Naši su autobusi novije proizvodnje, građanima ćemo pružiti najbolje što imamo - zaključio je Matijašević.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI