Hajduk deklasirao Mladost: ¨Trebali smo dati više golova¨

Detalj s utakmice Hajduk - Mladost
(FOTO: Mario Barać)

18.10.2014. | Mario Barać
Pregleda: 11974

Nogometaši pakračkog Hajduka deklasirali su danas rezultatom 5:1 Mladost iz Cernika u utakmici 10. kola 4. nogometne lige i time potvrdili da su i dalje nedodirljivi na domaćem travnjaku.

Iako je ovo bio susret dviju ekipa koje su u prethodnih 9 kola imale isti bodovni učinak, to se na terenu nije dalo naslutiti. Pitanje pobjednika rješeno je već u prvom poluvremenu koje su Pakračani okončali vodstvom 3:0. Goste su načeli igrači koji su se nakon ozljeda vratili u ekipu Hajduka. Najprije je pogodio Mario Komljenović, a potom i Boris Prohaska da bi prvih 45 minuta golom okončao Goran Andričić. U nastavku su gosti uspjeli smanjiti na 3:1, ali je Andričić s nova dva gola potvrdio sigurnu i uvjerljivu pobjedu Hajduka.




Pakrački nogometaši su u ovoj utakmici dominirali u svim elementima igre. Bili su čvršći u duelima, jači u skoku, brži u predaji lopte i opasniji po gol gostiju pa je pobjeda potpuno zaslužena.


 Trener Hajduka Slavko Vuić je utakmicu vidio nešto drukčije. - Nije to baš bilo tako lako kako izgleda kad se vidi rezultat. Ušli smo s grčem u utakmicu i tek poslije drugog gola smo proigrali. Prvih dvadeset minuta drugog poluvremena bili smo jako slabi. Rezultat je takav kakav je, a činjenica je da smo mi trebali dati još golova. Danas nam nije igralo puno standardnih igrača i jedva smo sastavili ovu momčad koja nikada do sada nije igrala u ovom sastavu. Ali, ostvarili smo zacrtano i moramo biti zadovoljni - rekao je nakon utakmice Vuić.



Ovo je bila peta domaćinska pobjeda Hajduka u isto toliko odigranih utakmica i tek drugi primljeni gol na Gradskom stadionu u Pakracu. Nakon ove pobjede Hajduk ima osvojenih 17 bodova i nakon što sutra budu odigrane preostale utakmice, za očekivati je da napreduje sa 7. mjesta koje je držao prije ovog susreta.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI