Kruh, meso i vina Kutjeva d.d. od danas u centru Požege

Novootvorena prodavaonica Kutjeva d.d. u Požegi
(FOTO: Lidija Galić)

22.08.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 15962

Kutjevo d.d. otvorilo je danas u samom centru grada, u Ulici dr. Franje Tuđmana, prodavaonicu pekarskih proizvoda i mesa.  Na ovaj način svoje kupce žele poštedjeti gubitka vremena i strpljenja u velikim trgovačkim centrima. U ponudi su i svjetski poznata Vina Kutjeva d.d. te dio asortimana Đakovačkih vina.



U prodavaonici je ponuđeno 66 vrsta pekarskih proizvoda Požežanke poput kruha, kolača, lisnatih proizvoda s različitim punjenjima, slani program, šest vrsta sendviča s integralnim i bijelim brašnom te brašno Požežanke i Božjakovine. Petkom će u ponudi biti i sendviči s tunjevinom.







Posebnost Požežankinih proizvoda je Obiteljski kruh koji su prepoznali već mnogi kupci jer svojim okusom, izgledom i mirisom podsjeća na tradicionalni kruh.





U prodavaonici su ponuđene i sve vrste svježeg mesa Papuk: svinjetina, janjetina i junetina te domaći čvarci i mast.



Kutjevačka vina uvijek su idealan poklon i za muškarce i za žene, a zu tu su prigodu posebno namijenjeni poklon paketi po najpovoljnijim cijenama te knjige za ljubitelje vrhunske kapljice.





Radno vrijeme prodavaonice je svakog dana od 6 do 20 sati, a subotom od 8 do 13.
-Kupujete li u našoj novootvorenoj prodavaonici osim zadovoljstva kvalitetom proizvoda i cijenama ostat će vam vedro raspoloženje, vrijeme za šetnju gradom i novac za predah u omiljenom kafiću - poručuju iz Kutjeva d.d.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI