Slavija i Slavonija uvjerljivo poražene od kvalitetnijih drugoligaša

02.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 6570

Nije bilo iznenađenja prvog dana 29. memorijalnog turnira "Stjepan Zdenko Šivo" u Pleternici. Gosti iz Zagreba i Sesveta ostvarili su uvjerljive pobjede protiv predstavnika Požeško-slavonske županije.

U prvoj je utakmici momčad iz Sesveta savladala požešku Slavoniju rezultatom 9:3. Važno je napomenuti da je pred sam kraj prvog dijela bilo 4:3, ali u nastavku utakmice igra Požežana se raspala.

- Razlika u kvaliteti je velika. Sesvete su profesionalna momčad, imaju neke igrače iz prve lige. Oni će ove sezone sigurno biti u samom vrhu 2. HNL. Mi smo se prvih 50-ak minuta još mogli nekako nositi, ali dalje nije išlo. Sutra ćemo u utakmici sa Slavijom vidjeti zapravo gdje smo - rekao je Željko Mitrović, trener Slavonije. Sva tri pogotka za Slavoniju postigao je Mile Pavelić.


U drugoj je utakmici domaća momčad Slavije izgubila od gostiju iz zagrebačkog Nogometnog kluba Rudeš rezultatom 4:0.


- Rudeš je momčad pri vrhu 2. HNL i sve drugo, osim njihove visoke pobjede, bilo bi veliko iznenađenje. Mi smo se nadali da će oni možda nonšalantno ući u utakmicu i tu bismo tražili svoju priliku, međutim to se nije dogodilo. Na kraju poluvremena je bilo 1:0 i tu smo se još držali, ali nakon primljenog drugog pogotka bilo je jasno u kojem smjeru ide utakmica - rekao je Dalibor Bognar, trener Slavije.

Sutra se utakmica za 3. mjesto između Slavonije i Slavije igra u 16,30 sati, a finale između Sesveta i Rudeša zakazano je za 18,30.

FOTO Pogledajte galeriju s turnira.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI