Provedite nezaboravno ljetovanje u odmaralištu na Prviću

Požeško odmaralište na Prviću
(FOTO: Odmaralište Požega)

21.07.2014. | Promo
Pregleda: 19633

Ako još uvijek niste odlučili kamo ćete na odmor, Odmaralište Požega na otoku Prviću idealno je rješenje za Vas. Ukoliko ljetovanje želite platiti na rate, ove godine nudimo i obročnu otplatu.

Čisto more i mir, kakav pružaju tek rijetka turistička odredišta, razlozi su zbog kojih je već desecima godina mnogim Požežanima ovo odmaralište omiljena ljetna destinacija. Naime, na otok ne možete doći automobilom. Njih ostavljate na privatnim parkiralištima u Srimi, a goste do odmarališta prevozimo vlastitim brodom. Moguće je doći i redovnom brodskom linijom iz Vodica ili Šibenika.







Odmaralište Požega nudi puni pansion po povoljnim cijenama i domaću hranu. Ako ste pak željni morskih specijaliteta u mjestu Prvić Luka postoji  više restorana u kojima ćete zasigurno uživati u degustiranju dalmatinskih specijaliteta.

U obilazak otoka možete se uputiti iznajmljenim biciklima, a ako ste odmor odlučili provesti, primjerice, uz knjigu u hladovini imate mogućnost iznajmiti ležaljku te se smjestiti u debelu hladovinu u obližnjoj borovoj šumi.

Prvić je idealno mjesto za ljubitelje pecanja. More je bogato ribom pa posebno privlači ribolovce na oradu.





Prvić je odlično povezan brodskim  linijama s Vodicama i Šibenikom. Tu je i Memorijalni centar Faust Vrančić gdje možete upoznati život i djela čovjeka kojeg svijet danas najviše pamti kao izumitelja Homo Volansa - letećeg čovjeka, a on je bio puno više... Razgledajte zbirku modela njegovih izuma, od kojih su neki u pravoj veličini, te njegova najznačajnija pisana djela. Na multimedijalnim displejima nalaze se i edukativne igre namijenjene najmlađima.

S Prvića se vrlo jednostavno možete uputiti na izlet na otok Zlarin poznat po koraljima ili organizirano iz Vodica u Nacionalni park Kornati te prekrasne slapove Krke.

Odmaralište je otvorenog tipa iako najviše gostiju imamo iz požeškog kraja. Smjene su u trajanju od po deset dana. Iako su termini od 20.07. i 01.08. gotovo u cijelosti popunjeni još uvijek možete rezervirati termine u kolovozu.

Svoj odmor na Prviću rezervirajte još danas. Posjetite nas na adresi Matice Hrvatske 2/1 u Požegi ili nazovite na 034/274 109 - broj uprave u Požegi, 091/2502 058 - direktor, 091/1745 757 - recepcija, 091/750 6532 - voditelj odmarališta ili 022/448 604 - recepcija odmarališta.

Sve informacije možete potražiti i na web stranici Odmaraliste-prvic.com.hr.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI