Iznenađenje na Sajmištu: Krave prošetale kvartom (foto, video)

Krave i telići prošetali Sajmištem
(FOTO: Lidija Galić)

10.07.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 14115

"Požurite, propustit ćete događaj dana!", rekli su nam u šali stanovnici požeškog stambenog naselja Sajmišta koje smo zatekli pred njihovim kućama danas oko podneva dok je pedesetak krava i telića šetalo kvartom.


Video: čitateljica


Video: čitateljica


Svi su ostali iznenađeni prizorom kakav se ne viđa baš svakog dana. Riječ je o kravama koje inače borave u ograđenom privatnom prostoru na kraju ovog gradskog kvarta uz rijeku Veličanku.


Pretpostavlja se da su probile zaštitnu žicu te jedna za drugom krenule u šetnju. Prošle su Ulicom kralja Krešimira te su ih, najvjerojatnije vlasnici, neraspoloženi za bilo kakav razgovor, preko polja nasipom Veličanke vratili u njihovo obitavalište.



U akciji vraćanja stadu izgubljenog teleta koje je uplašeno stajalo na raskrižju pomogli su i neki od građana dok su drugi polusatni događaj dana s velikim zanimanjem promatrali iz svojih dvorišta i kafića.

O svemu je obaviještena i policija. Iz PU požeško-slavonske potvrdili su nam da su zaprimili dojavu da Sajmištem bez nadzora hodaju krave te da su djelatnici na terenu. Za vlasnika krava postoji mogućnost prekršajne prijave, no više pojedinosti bit će poznato kad se utvrde sve okolnosti.









Fotografije čitatelja:









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI