¨Volim se tući, ali samo u ringu¨

Mihael Jugović
(FOTO: BK Graciano)

02.07.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4578

Mihael Jugović, 17-godišnji boksač iz Komorice kod Pleternice i član požeškog Boksačkog kluba Graciano, nastupio je prošlog vikenda na dva međunarodna natjecanja van Hrvatske.

Sudjelovao je kao član hrvatske reprezentacije koja je prijateljski u četvrtak gostovala u Austriji. Samo dva dana kasnije Mihael je nastupio na turniru u susjednoj BiH kao član reprezentacije Slavonije, gdje je u jednom meču pobijedio, a u drugom izgubio.

- Malo je bilo naporno, sad sam umoran, ali mečeve mi nije bilo teško odraditi. Sretan sam jer sam prošao bez ozljeda. U boksu sam 5 godina, dosad se nijednom nisam teže ozlijedio - rekao nam je Mihael.


Ovaj mladi boksač svakodnevno putuje na treninge iz Komorice u Požegu, ali ništa mu nije teško kada radi ono što voli.


- Boks me privukao zbog vježbe, treninga. Jednom sam došao na trening vidjeti kako to izgleda i od tada treniram redovito. Volim se potući, ali nikada izvan ringa. Svjestan sam da su u ovom sportu moguće ozljede, ali o tome uopće ne razmišljam - dodaje Mihael koji se u životu planira profesionalno baviti boksom.

Njegov trener Željko Krpan ističe kako je dobro što Mihael stječe međunarodno iskustvo i tako si osigurava stalno mjesto u reprezentaciji, a BK Graciano je već imao dva člana reprezentacije - Knježevića i Prpića - koji su nastupili na Europskom prvenstvu prije tri godine.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI