Otvorenje lipičkih bazena 30. svibnja, cijene niže nego lani

Lipički bazeni dio su ZRC-a
(FOTO: Mario Barać)

23.04.2014. | Mario Barać
Pregleda: 19333

Nikolina Gunjević, vlasnica Ugostiteljskog obrta "LAN" iz Lipika, zakupila je bazene u Lipiku i hotel "Lipa", potvrdio nam je Milan Nakić, stečajni upravitelj ZRC-a.

Samo jedna ponuda

- Na natječaj je u roku pristigla jedna ponuda i izabrali smo tog jedinog ponuditelja. Do kraja tjedna dužni su ispuniti određene financijske obaveze prema zakupodavcu i ukoliko to odrade, slijedi sklapanje ugovora i ulazak u posjed - pojasnio je Nakić.
O detaljima ponude nije želio govoriti.


- Mogu samo reći da je oglašena mjesečna zakupnina bila deset tisuća kuna plus PDV za hotel i isti iznos za bazene, a zakupnik je ponudio više od početnih cijena. Nadam se da će ispoštovati svoje obaveze i da ćemo sklopiti ugovor te da će ljudi ovo ljeto moći koristiti bazene. Najam je na neodređeno vrijeme, a najdalje do prodaje u stečajnom postupku - ističe Nakić.


Na pitanje je li bilo konkretnih i ozbiljnih ponuda za kupovinu ZRC-a, Nakić odgovara: Za sada nije bilo niti jedne ponude za kupnju nekretnina.


Puno sadržaja i manje cijene ulaznica

Novi zakupnik otvorenje bazena najavljuje već za 30. svibnja.

- Još treba pričekati petak i potpisivanje ugovora, a za sada mogu reći da će ovo ljeto biti jako bogato događanjima i koncertima na bazenima. Otvaranje bazena je 30. svibnja i planiramo da će biti otvoreni sve do 1. rujna. Što se tiče ulaznica, bit će nešto jeftinije nego lani. Otvaranje "Lipe" planiramo 2. lipnja, a radit će smanjenim intenzitetu i to kao prenoćište. O ostalim detaljima ćemo javnost upoznati nakon potpisivanja ugovora - rekao nam je Ljubomir Gunjević.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI