Josip Budimir HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Kutjeva

Predstavljanje HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Kutjeva
(FOTO: HDZ promo)

07.03.2014. | Promo
Pregleda: 14695

Josip Budimir, sveučilišni prvostupnik ekonomije, kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Kutjeva. Njegov zamjenik je Ivica Malnar, uspješni poljoprivrednik iz Bekteža, a nositelj liste za Gradsko vijeće Kutjeva je prosvjetni djelatnik Pile Miškić. Objavio je to danas na konferenciji za novinare predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Franjo Lucić.

Predstavljenim kandidatima potporu su došli dati župan Alojz Tomašević, požeški gradonačelnik Vedran Neferović i pleternička gradonačelnica Antonija Jozić. Upravo je dvoje potonjih Franjo Lucić uzeo kao primjer kontinuiteta i u Kutjevu rekavši kako HDZ šansu daje mladim i sposobnim ljudima i u njima vidi zajamčeni prosperitet gradova i općina u Požeško-slavonskoj županiji.

– HDZ Kutjevu nudi mladost, stručnost i energiju potpomognutu iskustvom, a s obzirom na činjenicu da upravljamo županijom i skoro svim gradovima i općinama, Kutjevo će dobiti i prijeko potrebnu stabilnost koju, i ovi vanredni izbori pokazuju, nije imala, istaknuo je Lucić.





26-godišnji Budimir, koji će za koji mjesec postati i magistar ekonomije, predstavljajući se naglasio je kako je njegova kandidatura motivirana generacijskom odgovornošću za promjenom više nego nezavidne pozicije u kojoj se nalazi Kutjevo.

- Mladi svakodnevno napuštaju Kutjevo, gospodarstvo propada, sportski, kulturni i drugi sadržaji su na najnižim granama, konstatirao je Budimir te nastavio kako je njegova vizija gospodarski razvoj Kutjeva, ubrzani razvoj poljoprivrede, vinogradarstva, i turizma koji imaju ogromni potencijal. Kutjevo je veliki brand kojemu treba vratiti stari sjaj i usmjeriti ga na pravi kolosijek - zaključio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika.

Ivica Malnar je svoj motiv za kandidaturom obrazložio činjenicom da unatoč tome što osobno uspješno razvija svoje gospodarstvo da je upitna kvalitetna budućnost njegove djece i mladih naraštaja, ako se nastavi gospodarsko nazadovanje u Kutjevu.

- Moja moralna i ljudska obveza je staviti svoje znanje i iskustvo na službu svome kraju i pokušati dati doprinos novom pozitivnom putu, istaknuo je Malnar.

Nositelj liste Pile Miškić usporedio je nedavnu izjavu jednog uglednog teologa koji je izrekao misao kako je svaka kriza i nova šansa. Tako je po njemu i ova kriza u Kutjevu šansa da novim ljudima, novom politikom, mladošću i pozitivnom energijom Kutjevo krene putem napretka.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI