Hnatyšyni imaju najljepšu okućnicu i balkon

Danijel i Dubravka Hnatyšyn iz Vidovaca osvojili su prvu nagradu Turističke zajednice
(FOTO: Mario Nakić)

07.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8285

Obitelj Hnatyšyn iz Vidovaca osvojila je obje nagrade na natječaju požeške turističke zajednice "Volim svoj grad Požegu" - za najlješu okućnicu i najljepše uređen balkon.

- Cijela naša obitelj radi na uređenju doma i okućnice. Ima nas trojica braće i svi pomažemo majci i ocu. Mama radi nekoliko sati dnevno samo na uređivanju kuće - rekao je Danijel Hnatysyn, nagrađivani majstor koji je osobno izradio drvene ukrase oko kuće.

Na natječaj se ove godine prijavilo devet kandidata, izvijestio je Bruno Horvat, direktor požeške TZ. Gradonačelnik Zdravko Ronko kazao je kako požešku blagodat čini zelenilo u srcu grada, a najveća su blagodat ipak njeni građani koji imaju smisla za zelenilo i ljepotu.
Predsjednica žirija za izbor najljepših okućnica i balkona Vera Kordasu iskazala je svoje zadovoljstvo i pohvalila sve sudionike natječaja.


Osim Hnatyšyna, nagrade su osvojili: Vesna Grubišić (drugo mjesto za okućnicu i treće za balkon), Vjekoslav Sajfert (treće mjesto za okućnicu) i Marija Paveljak (drugo mjesto za balkon).



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI