DUZS: Sporna je postrojba u Zvečevu; Grad uložio žalbu

Vatrogasci u Domu umirovljenika
(FOTO: Aleksandar Grlić)

28.02.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 18226

Državna uprava za zaštitu i spašavanje, ured za inspekcijske poslove, poslala je rješenje u Grad Požegu o slučaju Javne vatrogasne postrojbe Grada Požege. Prema tom rješenju, kako doznajemo, vršitelj dužnosti zapovjednika Zdenko Mautner ne može biti na dužnosti zapovjednika, no Grad Požega je već uložio žalbu na to rješenje.

- Nakon svih izvršenih nadzora, pokazalo se da nije sporna niti stručna sprema niti kumulativni uvjeti, što su pojedinci tijekom postupka tvrdili. U ovom se rješenju ne spominje ništa od toga. Sada se dovodi u pitanje postrojba u Zvečevu (gdje je v.d. zapovjednika stekao iskustvo, op.a.). Stječe se dojam da se sada traži do najsitnijeg detalja kako bi netko na tome pokupio političke poene. Mi to nećemo dopustiti i borit ćemo se da raščistimo sve do kraja te dokazati da je sve u skladu sa zakonom - tvrdi gradonačelnik Vedran Neferović.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI