Dalmatinci igraju glavne uloge u novom spotu Posegane (foto)


(FOTO: 034 portal)

22.02.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 11813

Tamburaški sastav Posegana snima videospot za pjesmu "Ljubav to smo mi", singl koji su objavili za Valentinovo. Spot se ovih dana snima na nekoliko lokacija u Požegi, a radi ga ekipa s Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu u režiji Alene Murar. Glavne uloge igraju mlada Zadranka sa zagrebačkom adresom Iva Jerković i splitski glumac Ivo Pirimiša.

-  Kroz ova dva dana bismo trebali završiti snimanje. Nadam se da će dobro ispasti. Alena nam je prijateljica, predložila nam je dobru ideju koja nam se svidjela. Odlučili smo se za eksperiment budući da nitko koga ja znam nije radio s tom ekipom. Spot ima ljubavnu priču, prati jedan mladi par koji se upoznaje u jednom kafiću. Pratimo ih kroz Požegu, sjećaju se svojih trenutaka iz mladosti. Snimat ćemo još na željezničkom kolodvoru, kod željezničkog mosta, na brdu sv. Vida i na ribnjaku u Turniću - ispričao nam je nam član TS Posegana Josip Ralašić.




Ekipu smo zatekli kako se dobro zabavlja snimajući prve scene u požeškom kafiću. Spot će premijeru doživjeti početkom idućeg mjeseca.




- Alenu isto tako znam, pozvala me je. Uvijek sam za neke dobre nove stvari. Veselilo me je novo iskustvo, malo vidjeti Požegu, zabaviti se s dobrim ljudima, jednom pozitivnom ekipom. U Požegi smo dva dana koliko traje snimanje, bila sam jednom tu samo u prolazu. Sada smo tu malo dulje pa razgledavam koliko god mi to vrijeme dopušta - rekla nam je glumica Iva Jerković.



- Prvi put sam u Požegi. "Doša" sam sinoć, tako da nisam ništa pogledao. Redateljica mi je također prijateljica. Rekla mi je da odgovaram liku kakvog traži i pitala mogu li doletjeti na snimanje spota. Jednu pjesmu Posegane sam čuo još prije, tako da znam tko su. Kad su mi poslali pjesmu za spot, poslušao sam je i super mi je. Obavezno ću iskoristiti ovih par dana za razgledanje Požege. Slavonci i Dalmatinci su slični. Atmosfera na snimanju je vesela i super nam je - dodao je Ivo Pirimiša.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI