Melita Glavaš izabrana za predsjednicu pleterničkog HSP-a AS

Melita Glavaš, Dražen Muljević i Ruža Tomašić
(FOTO: HSP AS)

21.02.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 11097

Na Izbornom zboru Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević za grad Pleternicu, održanom jučer u Kuzmici, nazočilo je oko 150 članova i simpatizera stranke te uzvanika. Glavna gošća bila je predsjednica stranke na državnoj razini i europarlamentarka Ruža Tomašić, a tu su bili još i dopredsjednik Ivan Tepeš te predsjednik Glavnog stana Denis Bevanda.

Za predsjednicu HSP AS u Pleternici većinom glasova izabrana je Melita Glavaš, a za dopredsjednike Stjepan Skoko i Mato Ostojić, dok će tajnik stranke biti Darko Puljašić.

Po završetku izbora, nazočnima se obratila Ruža Tomašić koja je u svom 20-minutnom govoru, prekidanom više puta glasnim uzvicima odobravanja i aplauzima, oštro kritizirala politiku kukuriku koalicije "koja je Hrvatsku gospodarski dovela do samoga dna, da bi sada zagovarala ponovno približavanje balkanskim integracijama iz čijih okova smo se oslobodili uz velike žrtve".




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI