Izbori u Kutjevu 23. ožujka, zasad samo dvoje kandidata

Gradsko vijeće Kutjeva
(FOTO: Aleksandar Grlić)

20.02.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 20512

Vlada RH odlučila je na današnjoj sjednici o raspisivanju prijevremenih izbora u tri grada i tri općine među kojima je i grad Kutjevo. Izbori će se održati u nedjelju, 23. ožujka.

Ova je odluka prilično iznenadila gotovo sve političke opcije u Kutjevu među kojima većina još uvijek nije definirala svoje kandidate za gradonačelnika i zamjenika niti izborne liste za gradsko vijeće.

Zasad nam je svoju kandidaturu ispred koalicije SDP-HSU mogao službeno potvrditi samo donedavni gradonačelnik Ivica Nikolić. Njegov kandidat za zamjenika bit će opet Dean Pavić, a doznajemo kako pregovori s HNS-om još uvijek traju.


Josipa Miličević, koja je na prošlim izborima bila u drugom krugu protivnik Nikoliću, najvjerojatnija je kandidatkinja HDSSB-a, ali to nam nije još mogla službeno potvrditi s obzirom da se tek treba sastati Izvršni odbor GO HDSSB-a grada Kutjeva i donijeti odluku o kandidaturi.


HDZ, kako neslužbeno doznajemo, još nije uspio pronaći svoga kandidata, a niti druge stranke i nezavisni vijećnici još uvijek nemaju istaknute kandidature pa su mnoge opcije koaliranja otvorene.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI