Uspješna akcija: Za Mateja prikupljeno 53.605 kuna

Maja Jakobović, Marijan Aladrović i Mario Markanović
(FOTO: Mario Nakić)

06.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12764

Humanitarna nogometna utakmica za 6-godišnjeg Mateja Markanovića iz Trenkova, koji boluje od teškog tumora, odigrana krajem svibnja na stadionu u Velikoj pokazala se uspješnom akcijom, zaključila je Maja Jakobović, direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije danas pri podnošenju izvještaja o prikupljenim sredstvima.

- Zahvaljujemo se svima koji su pomogli u organizaciji i sudjelovali u akciji. Prodajom ulaznica putem ugostiteljskih objekata i raznih institucija prikupljeno je 22.320 kuna. Donacijama tvrtki i pojedinaca, na Matejev je račun direktno uplaćeno još 31.285 kuna, što znači da je sveukupno prikupljeno 53.605 kuna, kazala je Jakobović, dodavši kako se glavni organizator, nogometni igrač i trener Zoran Zekić ispričao jer nije mogao doći na dodjelu sredstava.

Požeško-slavonski župan i predsjednik županijske TZ Marijan Aladrović izrazio je nadu da će prikupljen novac pomoći za liječenje oboljelog dječaka te mu je poželio sve najbolje i brzo ozdravljenje.
- Znam da to nije mnogo novca, ali će svakako dobro doći, kazao je Aladrović, koji je skupa s Vladom Bobanom, načelnikom općine Velika i predsjednikom TZ Velika predao Matejevom ocu izvještaj o uplaćenom novcu.


Mario Markanović, otac oboljelog Mateja, zahvalio se organizatorima i posjetiteljima utakmice na pomoći.


Podsjetimo, prije desetak dana u Velikoj je odigrana humanitarna utakmica za pomoć Mateju Markanoviću. Sudjelovalo je 40-ak poznatih hrvatskih sportaša.
Izvještaj s utakmice i videoprilog pogledajte ovdje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI