Josipović podržao Veteranski centar u Pakracu

Predstavnici Grada Pakraca u Uredu predsjednika
(FOTO: Grad Pakrac)

31.01.2014. | Mario Barać
Pregleda: 7310

Predsjednik RH Ivo Josipović primio je pakračku delegaciju u kojoj su, uz gradonačelnika Davora Hušku i predsjednika Gradskog vijeća Zorana Krejčija, bili još i Huškini zamjenici Anamarija Blažević i Goran Labus.

Kako je rekao gradonačelnik Huška, upoznao ga je sa svim događanjima vezanim uz bolnicu Pakrac.

– Predsjednik je načelno poručio da će nam dati podršku ukoliko dođe do većih problema u bolnici, odnosno ako bude smanjenja obima rada, zatvaranja odjela i otpuštanja. Kada smo razgovarali o pijetetu iz kojeg razloga su kninska i vukovarska bolnica ostale samostalne, i sam predsjednik se zapitao: Gdje je tu Pakrac? – rekao je Huška.


Krejči je pak predsjednika upoznao s inicijativom da u Pakracu bude prvi uspostavljen Veteranski centar, a odmah je i dogovoren sastanak kod ministra branitelja Predraga Matića na kojem će 3. veljače sudjelovati i Krejči i Huška.


– Zadovoljan sam jer smo postigli konkretne dogovore i o tome ćemo imati priliku direktno izvijestiti i samog ministra. Predsjednik je pokazao zanimanje za ovu našu ideju, ali i želju da nam pomogne u njezinoj realizaciji. Također, složio se kako bi Veteranski centar u Pakracu bio jedna od poluga budućeg razvoja grada - rekao je Krejči.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI