Patricia završila sezonu na 2. mjestu, nagodinu puca na vrh

Patricia Janus
(FOTO: Mario Nakić)

16.12.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4644

Predstavnici Powerlifting kluba Body Art iz Požege nastupili su na završnom ovogodišnjem natjecanju u Vrbovcu. Patricia Januš je pobijedila u kategoriji do 57 kilograma, a drugo mjesto je osvojila među svim ženama. Podigla je 75 kilograma u čučnju, 55 kilograma u benchu i 100 kilograma u mrtvom dizanju.

- Patricijin je cilj da se nagodinu okiti titulom državne prvakinje i ako ne bude ozljeda, siguran sam da će ona to ostvariti - rekao nam je trener Robert Međugorac.

Svoj prvi nastup u powerliftingu imao je 16-godišnji Borna Augustinović koji je odlično odradio natjecanje i završio kao drugi među mlađim kadetima do 74 kg. Podigao je 117,5 kg u čučnju, 95 kg u benchu i 135 kg u mrtvom dizanju.


Pred požeškim je powerlifterima nekoliko mjeseci odmora od natjecanja, što će oni zasigurno iskoristiti za nastavak vježbanja i podizanje forme, a u ožujku kreće nova sezona državnog prvenstva.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI