Ronko o ugovoru za leasing: Zašto se sada svi prave ludi?

Ivan Čolak, Zdravko Ronko i Vicko Njavro
(FOTO: Lidija Galić)

22.11.2013. | L. Galić/M. Nakić
Pregleda: 11019

Na jučerašnju raspravu o ugovoru koji je Grad imao s autokućom za leasing bivšeg gradskog automobila Ford Mondeo reagirao je bivši gradonačelnik, a sadašnji SDP-ov saborski zastupnik i gradski vijećnik Zdravko Ronko koji nije prisustvovao sjednici. Ronko nam se obratio e-mailom u kojem šalje odluku objavljenu u Službenim novinama Grada Požege broj 26 od 5. rujna 2008. godine.

U toj odluci stoji kako su njegov bivši savjetnik i današnji stranački kolega Ivan Čolak i sadašnja pročelnica Jasminka Vodinelić bili imenovani za ovlaštene predstavnike javnog naručitelja, odnosno Grada Požege, u postupku javne nabave tog automobila. Podsjetimo, Vodinelić je sinoć tvrdila kako nije sudjelovala u pregovorima oko uvjeta za leasing, dok je Čolak rekao kako o tome ništa ne zna.


Klikni na sliku za uvećani pregled


- Toliko o neznanju - komentirao je Ronko. - Ne znam zašto se sada svi od toga ograđuju kada se jasno vidi tko je bio u tom povjerenstvu za sklapanje ugovora s najpovoljnijom leasing kućom. Čak i u Upravnom odjelu za financije postoji taj dokument. Činjenica je da gospođa Bulaja nije 2008. kada se auto uzimao radila u tom odjelu, ali da si je dala truda i ona ga je mogla pronaći.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI