Otvoren Aquarius: Vrhunska keramika i sanitarna oprema

Otvorena je nova prodavaonica u Ulici sv. Roka
(FOTO: Lidija Galić)

20.11.2013. | Lidija Galić
Pregleda: 16683

Pronalaženje kvalitetnih pločica i sanitarne opreme renomiranih europskih proizvođača za mnoge znači višednevno lutanje od prodavaonice do prodavaonice i od grada do grada. Od danas to više ne mora biti tako. U Ulici sv. Roka 35 u Požegi otvorena je prodavaonica Aquarius sa širokom paletom keramike, sanitarije, opreme za grijanje i vodovod.



- Prije dvije smo godine osnovali tvrtku Projekt inženjering, a prije godinu dana i građevinsku grupu te smo krenuli s izvođenjem građevinski obrtničkih radova. Prepoznali smo potrebu kupaca u Požegi i okolici za nešto drugačijim asortimanom keramike i sanitarne opreme od one koja se trenutno nudi. I sami smo kao veliki kupci uvidjeli da je to ono što trenutno nedostaje na ovim prostorima - kaže Krešimir Krizmanić koji je s Igorom Starčevićem suvlasnik Projekt inženjeringa i Aquarius prodavaonice.





U posljednjih je godinu dana ova tvrtka zaposlila dvadesetak ljudi, a otvorenjem prodavaonice Aquarius još troje.

 - Naš je partner tvrtka Tvim Tonković iz Kutine i oni su ovlašteni uvoznici većine asortimana. Riječ je o proizvodima srednje i više klase renomiranih europskih proizvođača iz Njemačke, Španjolske i Italije. Imat ćemo konkurentne cijene te dostavu do kupca - dodao je Krizmanić.



U suradnji s Boschom provodit će edukaciju servisera i montera  vodovoda i centralnog grijanja. Planovi ovog mladog i poduzetnog tima su proširiti se i na susjedne gradove poput Nove Gradiške, Daruvara i drugih slavonskih gradova.



Iako su vremena teška vjeruju da će proizvodi koje nude u Aquariusu naći put do kupaca. Više od 70 posto izložene robe odmah je isporučivo. Ukoliko je riječ o posebnim narudžbama rok isporuke je tjedan dana za talijanske te do mjesec dana za španjolske proizvode.



Radno vrijeme Aquariusa je od 7 do 19 te subotom od 8 do 13 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI