Vaše fotografije: Jučer svečano otvoren, danas zatvoren

Danas na ulazu u novi odjel požeške bolnice
(FOTO: Čitatelj)

05.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 17741

"Čitam vaš portal i lijepo ste jučer izvijestili o otvaranju objedinjenog hitnog prijema u požeškoj bolnici. Dođem jutros tamo, a na ulazu piše da je zatvoren. Kako to?" - glasilo je pitanje čitatelja koji nam se danas telefonski javio u redakciju. Isto tako, stigla nam e-mailom fotografija čitatelja koji također pita kako to da je jučer svečano otvoren novi odjel već danas zatvoren.



O čemu se zapravo radi, pojasnio nam je dr. Željko Glavić, ravnatelj Opće bolnice Požega.


- Normalno je da ne može novi ulaz za hitni prijem već danas biti u funkciji, kada smo jučer imali svečano otvorenje. Što mislite, kuda su prolazili hitni slučajevi? Novi odjel je otvoren i on je u funkciji, ali trebamo ga pripremiti za rad, računala se trebaju postaviti i sve se mora još očistiti. Hitni slučajevi za to vrijeme ulaze na pomoćni ulaz, koji je otvoren tijekom radova, a očekujemo da će novi ulaz biti otvoren do ponedjeljka - rekao nam je Glavić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI