Vaše fotografije: Jučer svečano otvoren, danas zatvoren

Danas na ulazu u novi odjel požeške bolnice
(FOTO: Čitatelj)

05.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 17788

"Čitam vaš portal i lijepo ste jučer izvijestili o otvaranju objedinjenog hitnog prijema u požeškoj bolnici. Dođem jutros tamo, a na ulazu piše da je zatvoren. Kako to?" - glasilo je pitanje čitatelja koji nam se danas telefonski javio u redakciju. Isto tako, stigla nam e-mailom fotografija čitatelja koji također pita kako to da je jučer svečano otvoren novi odjel već danas zatvoren.



O čemu se zapravo radi, pojasnio nam je dr. Željko Glavić, ravnatelj Opće bolnice Požega.


- Normalno je da ne može novi ulaz za hitni prijem već danas biti u funkciji, kada smo jučer imali svečano otvorenje. Što mislite, kuda su prolazili hitni slučajevi? Novi odjel je otvoren i on je u funkciji, ali trebamo ga pripremiti za rad, računala se trebaju postaviti i sve se mora još očistiti. Hitni slučajevi za to vrijeme ulaze na pomoćni ulaz, koji je otvoren tijekom radova, a očekujemo da će novi ulaz biti otvoren do ponedjeljka - rekao nam je Glavić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI