Matej Skuzin, Marko Ljevar i Dea Pavičić pobijedili na Ramincu

07.10.2013. | Mario Barać
Pregleda: 14305

Na pretposljednjoj ovosezonskoj utrci Slavonske brdsko–biciklističke lige „Scott“ koja je jučer vožena u Lipiku, na zanimljivoj i atraktivnoj stazi oko jezera Raminac nastupilo je ukupno 32 natjecatelja raspoređenih u 6 kategorija.

U najjačoj elite kategoriji, u konkurenciji svega 6 vozača, uvjerljivi pobjednik je Požežanin Matej Skuzin (Luks Racing Team) koji je ciljem prošao nakon sat i 15 minuta vožnje, a dvije i pol minute iza njega na cilj je stigao Pakračanin Tomislav Tessari (BK Titan). Titanima je pripala i jedino preostalo mjesto na postolju jer je s trećim vremenom ciljem prošao Saša Jeftinić.

Zato je dominantan u kategoriji Master A bio Titan Marko Ljevar koji je stigao do 10 ovosezonske pobjede u ligi i osigurao sveukupni naslov pobjednika.


U najbrojnijoj Master b kategoriji u kojoj je nastupilo 10 vozača, pobijedio je Nenad Mrđenović (BK Osijek 2010), drugi je bio Ivica Kerep (Maraton team), a treći Goran Pavić (BBK Požega).


Kod žena je dominirala Požežanka Dea Pavičić (BK L.R. Team) koje je pobijedila s prednošću od gotovo 10 minuta. U kategoriji kadeta pobjednik je Andrej Breulj (BK Festung), a kod juniora Matko Stanković (BK Maraton team).

FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI