Zbog punjača za mobitel zamalo im izgorjela kuća

Kata Pujić pokazuje uništenu odjeću
(FOTO: Lidija Galić)

13.05.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 12975

Obitelj Pujić iz Šeovaca pored Požege jučer je zamalo ostala bez svog doma. Da je doista tako podsjeća miris paljevine koji se osjeti odmah po ulasku u kuću. Oko podneva kćer Marijana otišla se istuširati prije škole. Na izlasku iz kupaonice u hodniku je vidjela gusti dim koji je dolazio iz njezine sobe. Ušla je i vidjela da gore stvari kod radnog stola i utičnice u koju je na punjenje bio uključen mobitel.



- Odmah sam iskopčala plin i struju te smo stric i ja počeli gasiti požar. Poslije su došli i vatrogasci, ali nije bilo potrebe za interveniranjem. Pretpostavljaju da je uzrok požara elektricitet jer se uz utičnicu nalazila kutija s puno platnenih igračaka - prepričava Marijana.


Nju, sestru i mamu zatekli smo u radnoj atmosferi jer od jučer pokušavaju očistiti kuću u kojoj su sobe na katu i stvari u njima crne od dima.




- Svi su pritrčali u pomoć. Došli su susjedi, kumovi, prijatelji, naša se odjeća pere u cijelom susjedstvu - dodaje majka Kata.

Kaže kako je pred njima još puno posla. Potrebno je krečiti cijeli kat. Zidove ne mogu prati sami već su za to pozvali stručnjake koji ih moraju premazati kemikalijama da bi bili spremni za krečenje. Od odjeće pokušavaju spasiti što se može jer je sve što je bilo u velikim ormarima crno i smrdi po dimu. Uništen je i namještaj kojemu nema spasa.



Ipak, sretni su što je u trenutku izbijanja požara barem netko bio kod kuće pa posljedice nisu još veće.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI