¨Nema govora o krizi u Hajduku. Osigurali smo ostanak u 4. ligi, tu zaslužujemo biti¨

04.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 13234

Nakon teškog poraza prije tjedan dana kod Metalca u Osijeku, nogometaši pakračkog Hajduka su jučerašnjom pobjedom u Cerniku pokazali da definitivno zaslužuju biti u gornjem dijelu tablice Regionalne međužupanijske lige Slavonije i Baranje (4. HNL istok). Hajduk je jučer pobijedio Mladost rezultatom 1:3. Dva gola postigao je Darko Kovačić, a jedan Valentino Jirasek.

- Koliko smo kod Metalca bili loši, toliko smo kod Mladosti bili dobri. Poveli smo vrlo rano, prvih 20 minuta smo igrali dobro, a onda su oni iz prekida, nakon svog prvog prelaska centra, izjednačili. U drugo smo poluvrijeme ušli puno bolje i s dva pogotka smo priveli susret kraju - opisao nam je utakmicu Slavko Vuić, trener Hajduka.

- Nema govora o nekoj "krizi" u Hajduku. Ja sam svjestan da je nama otišlo 8 igrača, od kojih su šestorica iz prve ekipe, no uvodimo mlade igrače i to je dobro. Uz još par novih igrača, ova bi ekipa mogla imati dobre rezultate u sljedećoj sezoni - dodaje Vuić.


Hajduk je ovom pobjedom osigurao ostanak u ligi i učvrstio se na 5. mjestu, no hoće li i sljedeće sezone igrati u istom rangu, ne ovisi samo o uspjesima na terenu.


- Ako pitate mene i igrače, naravno da želimo ostati u ovoj ligi. Mislim da je Hajduk pokazao da može i zaslužio 4. ligu. Međutim, to ne ovisi samo o nama, već i o financijskim mogućnostima Grada i kluba. Mi smo rezultatima osigurali ostanak i sad nam je bitno privesti ovu sezonu kraju, a što će biti dalje, vidjet ćemo - rekao nam je trener Vuić.

Hajduk se priprema za polufinalnu utakmicu Županijskog kupa koja se igra u srijedu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI