Humanitarnom zabavom u Mihaljevcima prikupljeno preko 20 tisuća kuna za malu Rinu

Ček s prikupljenim iznosom za malu Rinu
(FOTO: M.M.)

29.03.2017. | M.M.
Pregleda: 13899

Kako smo već pisali o humanitarnoj pomoći NK "Croatie" iz Mihaljevaca i "Aurea Band-a" iz Požege za liječenje naše sugrađanke Rine Beble ona je završena 25.03.2017. himanitarnom zabavom u sali NK"Croatie" u Mihaljevcima.

Uprava već spomenutog kluba i glazbena grupa organizirali su ovu hvale vrijednu akciju kojom su sva prikupljena sredstva donirali Rini Beble.









Na zabavi su se, uz bogat izbor pića i odličnu atmosferu glazbe i plesa, u prodaji našli ćevapi te kolači koje su mihaljevačke žene pekle i donirale u ovu humanitarnu svrhu.







"Kao klub ovakvim humanitarnim akcijama uvijek se vrlo rado odazivamo pa smo se tako odazvali i ovoj. Pošto smo mi mali klub koji također se snalazi kako i koliko može, u svemu ovom nam je suorganizator bio i "Aurea Band" koji se vrlo rado odazvao i mi im se zahvaljujemo.

Zahvaljujemo se svim ljudima, prijateljima i sponzorima koji su nam pomogli donirajući nam onoliko koliko su mogi kako bi što više zaradili i donirali, a što manje morali potrošili novaca za svu ovu organizaciju. Sav prihod od prodaje ulaznica, pića, kolača, čevapa, muzike i donacija dobrih ljudi mi smo donirali i uplatiti na račun Rine Beble, a skupili smo 20 460 kuna te se nadamo i želimo brzo ozdravljene Rine" - rekao nam je predsjednik NK"Croatia" Mihaljevci Dražen Franjić




"Aurea Band" i NK "Croatia" iz Mihaljevaca ne kriju zadovoljstvo i oduševljenje uspjehom ove humanitarne akcije te se nadaju da će koliko toliko uspjeti pomoći u liječenju naše male Rine borca velikog srca jer zdrav čovjek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu i ako možemo pomoći uvijek trebamo. - poručili su organizatori


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI