Stiglo lijepo vrijeme: Otvoreni bazeni u Velikoj (foto)

Bazeni u Velikoj
(FOTO: Mario Nakić)

03.06.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 20082

Dolaskom sunca i konačnim lijepim vremenom u lipnju otvoreni su i velički bazeni. Danas je povodom otvaranja ulazak bio besplatan za sve posjetitelje koji su otvorili sezonu kupanja u našoj županiji.

- S obzirom na vrijeme tijekom proteklih dana i na činjenicu da smo se možda kasno odlučili za dan otvaranja, mogu reći da sam zadovoljna današnjim odazivom. Kakva će biti sezona, to ovisi prvenstveno o vremenu i vremenskim prilikama. Kad bude lijepo vrijeme, vikendi su nam puni. Najviše dolaze gosti iz drugih županija, prvenstveno s osječkog i novogradiškog područja - rekla je Marica Vidović, direktorica tvrtke koja ima koncesiju na veličkim bazenima.

Bazeni će biti otvoreni svakoga dana od 9 do 19 sati. Dnevna karta za odrasle iznosi 20, a za djecu 10 kuna. Ako dođete poslije 16 sati, platit ćete pola cijene. Mogu se kupiti i karte za cijelu sezonu, a one iznose 400 kuna za odrasle i 200 kuna za djecu. Iznimno djeca do 8. razreda s područja općine Velika mogu kupiti sezonsku kartu po cijeni od 100 kuna.


Osim samo kupanje, u ponudi ugostiteljskog objekta je dnevni meni i jela s roštilja. Koncesionarka Vidović najavljuje i koncerte te noćna kupanja, kao i školu plivanja.






















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI