Spremni za Villare: Svoju publiku ne smiju razočarati (video)

Na motorima: Roberto Šimunović, Matej Jaroš i Leo Pandžić
(FOTO: Mario Nakić)

23.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 12015

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu i ove će sezone početi u Donjim Emovcima nadomak Požege, na motocross stazi Villare. Očekuje se oko stotinjak motocrossera iz cijele zemlje, koji će nastupiti u sedam kategorija.

Među njima su i domaći vozači, članovi kluba Požega Promet: Leo Pandžić, Josip Bičanić, Duško Banda, Roberto Šimunović i aktualni državni prvak u MX2 klasi Matej Jaroš.

- Na stazi smo svakog vikenda, a kako se bliži prvenstvo treniramo i puno češće od toga. Mislim da sam spreman za utrku već sada, a i cijeli tim je spreman - rekao je Matej Jaroš.


Na pitanje kakav rezultat očekuje, Jaroš je odgovorio kako ne voli prognozirati rezultat, ali će dati sve od sebe da obrani naslov prvaka i ove sezone te da na kraju osvoji zlatnu kacigu.


- Nastupit ćemo pred svojom publikom. Očekujemo više tisuća ljudi u publici i sigurno ćemo pokušati za Požežane ostvariti što bolji rezultat - rekao je Leo Pandžić.


Video: Mihael Pandžić

Prvenstvo Hrvatske započinje na Villarama u nedjelju, 1. travnja. Treninzi će započeti već u 9 sati, a prva je utrka najavljena za 13 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI