Klizalište i Božićni sajam iza Gradske kuće

Klizalište je već gotovo postavljeno, a poterbno je još zalediti vodenu površinu
(FOTO: Vjeran Blašković)

30.11.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 11597

Do sada najveće klizalište dimenzija 15 x 30 metara bit će postavljeno od ponedjeljka na prostoru parkirališta iza Gradske kuće. Kao i prijašnjih godina cijena klizanja za 45 minuta bit će 10 kuna, što uključuje i unajmljivanje klizaljki. Ove godine novost je što će klizači za 20 kuna tijekom 45 minuta, ukoliko žele, moći proći i školu klizanja, koju će voditi prof. Ljiljana Miletić, najavio je gradonačelnik Zdravko Ronko.

Ove godine po prvi puta na istom prostoru do Badnjaka će se održavati i Božićni sajam na kojemu će proizvode izlagati vinari, obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, pčelari, proizvođači prirodnih sokova i ostalih ekoloških proizvoda, istaknuo je direktor požeške turističke zajednice Bruno Horvat. Dodao je da su prijave za sudjelovanje na Božićnom sajmu još uvijek otvorene, te da se prijavnica može pronaći na internetskim stranicama gradske Turističke zajednice (*.doc). Prijavljeni će dobiti besplatan izložbeni i prodajni prostor.

Rečeno je da će se tijekom održavanja Sajma svakodnevno održavati razni događaji u kojima će sudjelovati svi dječji vrtići i osnovne škole, Požeški tamburaški orkestar, plesne radionice, twirling klub, Slijepi putnici i ostali. Uz klizalište bit će organizirana i stalna ponuda hrane i pića poput kuhanog vina, kave i čaja.


Novost je i da će svakog petka na klizalištu biti organiziran i disco, čime se želi, kako je rekao gradonačelnik, popularizirati klizanje te zadovoljiti potrebe mladih sugrađana. Svečano otvorenje klizališta bit će organizirano u ponedjeljak, 5. prosinca u 17 sati uz nastup Požeških pahuljica. Klizalište će biti otvoreno svakog dana od 10 do 22 sata.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI