Složno ka zajedničkom cilju za Općinu Jakšić

Za općinu Jakšić
(FOTO: M.M.)

30.05.2017. | PROMO
Pregleda: 14612

Slijedom niza nedoumica i iskrivljenih pitanja te neprovjerenih izjava imamo zapotrebu obavjestiti javnost, prije svega stanovništvo općine Jakšić danezavisne liste na lokalnim izborima 2017.god., nezavisna lista zabolje sutra, nezavisna lista mladih i Mladena Raguža, nezavisna lista za općinuJakšić, te SDP zajedno ostvaruju natpolovičnu većinu u Općinskom vijeću i kaotakove će raditi na podizanju kvalitete života i transparentnosti u Jakšiću.

Neprovjerene informacije i izjave kako će HDZ u općinskom vijeću općineJakšić imati većinu stvaraju lažnu sliku, te uvjeravamo stanovništvoJakšića da je naš stav konačan i idemo svi ka istom cilju, a to je da našaopćina ide realno i pošteno naprijed uz svesrdnu brigu za malog, običnog čovjekai brigu za njegove životne potrebe.

Ovim zajedničkim istupom pozivamo sve birače da u drugom krugu lokalnihizbora za načelnika općine Jakšić dana 04.06.2017.god. (nedjelja) podrženezavisnog kandidata za načelnika Zdenka Biondića i kandidata za zamjenika IvanaMurara, kako bi način rada u Vijeću pa s tim i u našoj Općini biotransparentan.





Naglašavamo i ponavljamo da u Vijeću imamo stabilnu većinu, ali istotako svaka dobra, realna i kvalitetna ideja iz bilo kojeg dijela naše Općine,od bilo koje osobe, mlađe ili one starije dobi će se razmotriti te provesti udijelo.

U slijedeće četiri godine demokracija će napokon zavladati općinomJakšić.



- Naš cilj je od početka bio jasan, boriti se protiv oholosti, bahatosti inepotizma vladajućih struktura. Stvoriti društvo jednakih mogućnosti i prilika,zato smo podržali kandidate nezavisne liste a ne stranačko jednoumlje - rekao je Željko Kalić

Nezavisnalista za bolje sutra
Nezavisna lista mladih i Mladena Raguža
Nezavisna lista za općinu Jakšić
SDP Jakšić


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI